Expoziția “Paleta Visurilor mele” a Olesei Cauş

Expoziția “Paleta Visurilor mele” a Olesei Cauş

 

Galeria Artium vă invită la Expoziția “Paleta Visurilor mele” a artistei plastice Olesea Cauş. Chișinău, 3 Noiembrie 2014 - Galeria Artium are onoarea să invite publicul larg la expoziţia de artă “ Paleta visurilor mele ” a artistei plastice Olesea Cauş, care se desfăşoară în perioada 3 Noiembrie – 3 Decembrie la Galeria Artium, Leogrand Hotel & Convention Center.

Foto 1Colecţia “Paleta visurilor mele” este formată dintr-o colecţie de tablouri care exprimă emoţiile şi trăirile artistei la fiecare etapă a dezvoltării profesionale. Lucrările sunt realizate în tehnica mixtă, pentru că au fost făcute în diferite perioade, sunt în ulei pe pînză, artista fiind inspirată mai mult de curentul impresionist. În lucrările prezentate predomină mai mult tematica florală şi cea a femeii.

Olesea Cauş şi-a făcut studiile la AMTAP Facultatea Design Interior din Chişinău, Republica Moldova, şi a absolvit Liceul Republican internat de Arte plastice "Igor Vieru" la fel din Chisinau, Republica Moldova. Este laureata diferitor concursuri de artă locale dar şi internaţionale, obţinînd pe lîngă diferite menţiuni şi premiul I la concursul Internaţional de Artă Plastică pentru tineret " Hollosi Simon" din Baia Mare, anul 2006. În prezent Olesea Cauş îşi desfăşoară activitatea în calitate de pictor şi designer interior.

Foto 2

Lansarea expoziţiei : 3 Noiembrie 2014, ora 18.30
Unde: Galeria Artium, Leogrand Hotel & Convention Center,
Durata expoziţiei: 3 Noiembrie – 3 Decembrie 2014.
Orele de vizită: 10:00 –20:00
Adresa: str Mitropolit Varlaam 77, Chişinău, Moldova
Telefon: +373 22 201 201

Foto 3

Date de Contact:
Facebook Page: www.facebook.com/oleseacaus
E-mail: oleseacaus@gmail.com
Tel: +373 68491330
www.leograndhotels.com

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *