Studentul secolului XXI

Studentul secolului XXI

 

Cu siguranță că aproape la fiecare pas ai auzit de noțiunea de experiență. Fie că ești abia elev la liceu, fie că ești student la universitate, fie că ești proaspăt absolvent, cert este faptul că știi că o să vină o zi când angajatorul o să-ți ceară experiență și un CV bun. AIESEC Chișinău te invită la evenimentul „Studentul secolului XXI”, care se va desfășura pe 13 martie în incinta bibliotecii municipale „B. P. Hașdeu”, ora 16.00.

Specialiști cu experiență în domeniul resurselor umane, dar și directori ai companiilor vin să ne spună cum ar trebui să arate un student al secolului XXI, vin să ne destăinuie secretele creării un CV reușit și să ne spună care sunt abilitățile pe care le caută la proaspeții absolvenți ai universităților.

1

Ți se va cere experiență când vei merge să aplici la un job, când vei dori să obții o bursă sau când vei vrea să participi într-un stagiu internațional. La fel, vei avea nevoie de un CV bine elaborat și convingător, pentru a putea cu ușurință să obții jobul mult dorit după finalizarea facultății. Acum, cât ești student te-ai întrebat vreodată cum ai putea să obții experiență și cum ai putea contribui la crearea unui CV valoros?

2 signature

În cadrul evenimentului vei afla:
- cum să elaborezi un CV reușit;
- ce abilități trebuie să ai pentru a fi un angajat valoros;
- cum să obții experiență și cum să-ți organizezi timpul în perioada facultății ca să reușești să obții succes;
- unde să cauți și să cunoști oportunități de dezvoltare;
- cum arată un student bun al secolului XXI.

4

Mai mult decât atât, la finalul evenimentului vei avea ocazia să și profiți de o oportunitate pentru viața ta de student la facultate, pentru că în cadrul evenimentului vom face o scurtă prezentare AIESEC.

Mai multă informație la pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1382315302087703/

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *