Oameni de afaceri și povești de succes

Oameni de afaceri și povești de succes

 

Ca să fii o persoană realizată în plan profesional, să fii mulțumit de afacerea ta, este necesar de a respecta anumite criterii definitorii, fără de care evoluția și succesul nu ar fi posibil. Cheia fermecată a dezvoltării unei afaceri este ambiția,care la rîndul ei, este generată de dorința de a reuși, indiferent de circumstanțe.

“Ai reușit, continuă,nu ai reușit, continuă!” (F.Nansen)

Un element principal îl reprezintă căutarea unor modalități noi și eficiente de abordare a pieței, precum și stabilirea unor strategii de marketing productive. În general, businessul trebuie să impună o viziune strategică pe termen lung, o planificare riguroasă a obiectivelor de viitor. Ray Kroc – businessman care, pe parcursul timpului, a extins pe glob faimoasa companie- McDonald’s, afirma că“cele mai importante două cerințe pentru un succes major sunt: în primul rînd, sa fii în locul potrivit la momentul potrivit și, în al doilea rînd, să faci ceva in privința asta”.

Una dintre cele mai bogate femei de afaceri din lume este Liliana Bettencourt, în vîrstă de 92 ani, principalul acționar al companiei de cosmetice, L'Oréal. Averea netă, rezultată în urma acestui business este de 40,1 miliarde dolari. O altă personalitate celebră în lumea afacerilor este Bill Gates, fondatorul Microsoft,care a fost declarat de 16 ori, în ultimii 21 ani, cel mai bogat om de pe planetă, averea căruia este estimată la 79,2 miliarde dolari.

“Chiar daca tu crezi ca poti, chiar daca tu crezi ca nu poti, ai dreptate!”

Foto 1

În spatele unei afaceri de succes se află un om de succes. E timpul să te cunoască și ceilalți, împărtășește cu ei povestea ta,spune-le secretul realizării tale profesionale,fii exemplul pe care vor să-l urmeze și alții, dacă ești abia la început de cale, promovează-ți businessul alături de noi! Revista informațională și de divertisment SPLENDID îți oferă cuvîntul, vei fi auzit de către mii de cititori, care vor să-ți afle povestea,care au nevoie de tine. Noul număr al revistei,iulie-august, vine cu un proiect interesant -Oameni de afaceri și povești de succes. Acceptă provocarea, fii eroul acestui proiect! Nu trebuie decît să apelați la numărul de telefon: 076-725-790; Te așteptăm!

Text: Miron Mariana

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *