15 raioane au rămas fără energie electrică în urma intemperiilor

15 raioane au rămas fără energie electrică în urma intemperiilor

 

Un număr de 166 de localități din 15 raioane rămân încă fără energie electrică în urma intemperiilor.

Solicitat de MOLDPRES ofiţerul de presă al Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Diana Ţuţu, a specificat că până la ora 9.00 fără curent erau localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Orhei, Hâncești, Telenești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cahul, Cantemir, Basarabeasca, Leova, Ungheni și altele.

La rândul său, ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Natalia Golovco, a menţionat pentru agenție că în ultimele 24 de ore, când în aproape toată ţara a nins, au fost înregistrate opt accidente rutiere grave soldate cu 17 persoane traumatizate. ”Pe parcursul nopții pe întreg teritoriul țării, la menținerea securității rutiere, cât și la acordarea ajutorului la deszăpezirea și prelucrarea drumurilor au fost implicate 54 de echipaje şi 101 de ofițeri de patrulare”, a adăugat Golovco.

Meteorologii prognozează ninsori pentru ziua de sâmbătă, cu temperaturi de minim -2 grade Celsius, după care vremea se va răci uşor atingând valori de minus 14 grade Celsius, la jumătatea săptămânii viitoare.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *