Asociația ”Salvați Viața” vă îndeamnă să donați pentru micuții bolnavi

Asociația ”Salvați Viața” vă îndeamnă să donați pentru micuții bolnavi

 

Asociația Obștească ”Salvați Viața” a fost fondată în anul 2010 pentru colectarea și distribuirea donațiilor benevole de către persoanele fizice și juridice:

– achitarea intervențiilor chirurgicale și curelor de tratament costisitoare, necesare pentru refacerea sănătății copiilor grav bolnavi din Moldova;

- achitarea cheltuielilor pentru transport  familiilor care nu pot să ajungă cu forțele proprii la locul unde are loc tratamentul copilului;

- asistență secțiilor pediatrice din spitalele RM;

- atragerea atenției sociale asupra problemelor copiilor care luptă pentru viață și pentru o copilărie fără durere și suferință.

Oamenii au încredere în noi. În 6 ani am reușit să adunăm mai mult de 15 000 000 de lei!

Noi avem succes. AO ”Salvați Viața” a ajutat mai mult 180 de copii. Noi achităm intervenții chirurgicale în clinici din străinătate, procurăm consumabile medicale și utilaje specializate pentru secția de hematologie  pediatrică al Institutului Oncologic al RM, secția de arsuri pentru copii a spitalului pentru copii ”E.Coțaga”, cît și pentru secția de endoscopie pediatrică al CMC.

Noi suntem transparenți. Toată informația despre mijloacele adunate și cheltuite este amplasată pe site-ul www.savelife.md.

Vom fi bucuroși să primim orice ajutor din partea companiei Dvs cît și de la Dvs personal. Dvs puteți să salvați viața unui copil anume sau să faceți o donație fără destinatar – în orice caz ajutorul Dvs va fi important și exact la timp. Mijloacele Dvs bănești vor fi folosite pentru o cauză nobilă – ele vor salva viața unui copil.  

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *