“Beyond the Image”

“Beyond the Image”

 

Joi, 21 iunie, la Galeria Espacio Gallery, Londra artistul Constantin Botezat și-a prezentat lucrările în cadrul expoziției  „Beyond the Image”.  

 Această expoziție are scopul de a învestiga procesul creativ și îi angajează pe specatori la un nivel diferit, invitându-i în interiorul procesului de creație și încurajând un angajament activ cu artiștii și munca lor. Expoziția prezintă o gamă largă de lucrări de către un grup select de artiști.  Evenimentul a fost curatoriat de către Carlos de Lins și este prin urmare un eveniment important pentru dezvoltarea si parcursul artistic a tânărului pictor. Acest eveniment fiind de fapt prima expoziție a artistului în Marea Britanie.

Expozitie Salt Lake City 2

        Constantin Botezat a ajuns la Londra prin intermediul programului Erasmus pentru a-și desfășura cel de-al doilea intership în calitate de Graphic Designer la Cent Magazine.  În cadrul expoziției Constantin și-a prezentat lucrările elaborate pe parcursul primelui semestru, desfășurat la Lisabona, la Galeria Wozen, la fel lucrări executate la Academia de Belle Arti din Bari, Italia.  Majoritatea lucrărilor și expozițiilor organizate de către tânăr reprezintă contribuția sa în perpetuarea tradițiilor culturale ale neamului nostru.

  „Evenimentul a avut loc grație curatorului Carlos de Lins căruia în sunt enorm de recunoscător pentru această oportunitate. Expoziția reprezintă un pas important în cariera mea și îmi va oferi o motivație enorma în continuare.   Iar Londra cu siguranță este un oraș cu multe oportunități, un oraș care crează condiții pentru formarea specialiștilor în domediul artelor plastice, dezoltă o dorință de crea și în același timp o responsabilitate. Mi-aș dori nespus de mult să creez cât mai multe proiecte și evenimente culturale aici în timpul apropiat. „

Expo New York 3

Vineri , 15 septembrie , la ora 18:00 , la Galeria Alpine Art , pe 430 E South Temple din Salt Lake , UTAH  sa deschis pentru public expozitia colectivă „Muse” la care a participat și basarabeanul Constantin Botezat.

Work 4

Expozitia a fost curatoriată de Chauncey Secrist și Susan Bohmholdt și este prin urmare un eveniment important pentru critici și colecționari de artă internaționali , confirmând dorința galeriei de a fi în acest moment o platformă culturală  pentru dezvoltarea unui dialog între artiștii americani și europeni.

Work 12

 

Pentru a doua oara Galeria Alpine Art il reprezinta pe artistul Constantin Botezat , publicului orașului Salt Lake și colecționarilor de artă de acolo , toate acestea ca urmare  a  expoziţiilor  personale  sau  de  grup,  atât  naţionale,  cât  şi  internaţionale,  la  care  artistul  a participat  până  în  prezent. Acest  eveniment  este  un  pas important  pentru  publicul  interesat în artiştii tineri, în cercetările lor artistice şi în colecţionarea operelor lor.

Work 11

În cadrul expoziției artistul Constantin Botezat și-a expus lucrări realizate pe parcusul anului de studiu la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia. Această expoziție , cu semnificație deosebită pentru căutările artistului , reflectat în operele expuse , denotă efortul ,ambiția și dorința tânărului de a organiza cel deal patrulea eveniment în Statele Unite ale Americii la doar 22 de ani .

Expozitie Salt Lake City 3

„Evenimentul a avut loc grație curatorului Susan Bohmhold căreia îi sunt enorm de recunoscator pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă pentru a creea cât mai multe lucruri frumoase în continuare !!! „

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *