În Moldova la selecţia naţională Eurovision 2017 s-au înscris 40 de candidați

În Moldova la selecţia naţională Eurovision 2017 s-au înscris 40 de candidați

Începe confruntarea pentru etapa naţională Eurovision 2017. 

Ieri a fost ultima zi de depunere a dosarelor de participare la competiţie. 40 de dosare au fost înscrise în concurs, printre cei care au reuşit să se înscrie în marea bătălie muzicală se regăsesc artişti cu experienţă, dar şi tineri care se lansează pentru prima dată pe scena mare.

Audiţiile live vor avea loc în data de 21 ianuarie, în studioul numărul doi al postului public de televiziune, Moldova 1. Acestea vor putea fi urmărite, în direct, la Moldova 2, dar și on-line pe TRM.MD.

Dintre toți concurenții vor fi selectați 14 interpreți, care vor participa în semifinală. În acest an va fi organizată, potrivit Regulamentului concursului, o singură semifinală. Din semifinală vor accede în finală opt concurenţi: patru vor avansa în finală în urma punctajului acumulat din votul juriului și alți patru vor fi selectați de public prin intermediul televoting-ului.

Finala Naţională Eurovision 2017 va fi organizată la 25 februarie 2017 și va fi difuzată în direct pe posturile TV Moldova 1, Radio Moldova Actualități, Radio Moldova Tineret, Radio Moldova Muzical și TRM.MD.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *