Oamenii străzii au fost ajutaţi de poliţişti

Oamenii străzii au fost ajutaţi de poliţişti

 

Odată cu schimbarea condiţiilor climaterice, oamenii străzii au fost luaţi în vizorul forţelor de ordine pentru a li se acorda sprijinul necesar.

Aceştia fiind depistaţi stând în locuri "degradante". Potrivit Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, zilele trecute au fost efectuate mai multe razii în sectoarele Capitalei.

Au fost iniţiate acţiuni în vederea depistării şi documentării oamenilor străzii, prevenirii infracţiunilor stradale şi cazurilor de hipotermie pe parcursul sezonului rece. Astfel, oamenii legii au găsit, un bărbat originar din Orhei, dormind printre gunoaie la pământ, într-o încăpere părăsită pe strada 31 August din Sectorul centru al capitalei.

Alte patru persoane de gen masculin, au fost depistate într-o încăpere de pe strada Tăbăcăria Veche, de asemenea în Sectorul centru.

În jur de 120 de oameni au fost conduse la Inspectoratele de Poliţie. În acest context, au fost acumulate toate datele de identitate, în vederea sesizării autorităţilor publice locale pentru luare de atitudine şi de întreprindere a anumitor măsuri conform legislaţiei în vigoare.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *