Poliția va întreprinde măsuri urgente pentru a combate contrabanda cu alcool

Poliția va întreprinde măsuri urgente pentru a combate contrabanda cu alcool

 

IGP va întreprinde o serie de măsuri pentru a combate contrabanda, astfel vor fi oferite condiţii egale tuturor agenţilor economici.

Acest lucru vine după ce ieri șeful Executivului a cerut concentrarea eforturilor instituțiilor statului în vederea soluţionării problemelor existente şi atragerea la răspundere a persoanelor care activează în afara legii

În context, Prim-ministrul s-a referit la abuzurile din partea instituţiilor statului asupra agenţilor economici şi importanţa combaterii acestui fenomen pentru dezvoltarea economiei Republicii Moldova.

În atenţia Poliției va fi comercializarea ilegală a alcoolului şi accesibilitatea procurării băuturilor alcoolice fără mărci de acciz, în scopul eliminării fenomenului contrabandei pentru a oferi condiţii egale tuturor agenţilor economici, este menționat într-un comunicat de presă al IGP.

Amintim că premierul Pavel Filip a venit la ședința de ieri a Guvernului cu o sticlă de whiskey, cumpărată de pe site-ul de anunțuri. Gestul a venit după ce mai mulți oameni de afaceri s-au plâns prim-ministrului că R. Moldova se confruntă cu contrabanda de alcool. Pentru a verifica informația, șeful Cabinetului de Miniștri a rugat pe cineva să cumpere alcool de contrabandă pe internet, iar ieri dimineață au fost livrate 10 sticle de whiskey.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *