Târgul locurilor de muncă vine cu peste 1700 de oferte de angajare

Târgul locurilor de muncă vine cu peste 1700 de oferte de angajare

 

În perioada 12-18 octombrie se va desfășura cea de-a XIII-a ediție a Târgului locurilor de muncă la care vor fi disponibile peste 1700 locuri de mincă.

Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 de angajatori. Persoanele care caută un loc de muncă vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru acesta.

Târgul locurilor de muncă oferă oportunități de carieră pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturi de auto-informare electronică, care vor oferi posibilitatea accesarea gratuită a canalelor de informare despre locurile vacante, gestionate de ANOFM: portalul locurilor de muncă vacante www.angajat.md și platforma Târgului on line www.e-angajare.md.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați pe 12 octombrie, între orele 10.00-15.00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, municipiul Chișinău, str. Tighina, 47, precum și să acceseze Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *