Totul este dragostea

Totul este dragostea

Felicitam toti cititorii cu Ziua Îndrăgostiţilor! Dorim ca fiecare zi sa trăiti în dragoste unul pentru altul, înţelegerea reciprocă, sensibilitate şi fericire! Astăzi vom prezenta un proiect de fotografie creativ a echipei prietenilor nostrii cu denumirea "Totul este dragostea".

Foto 1

În mod special, femeile sunt cele care caută ţinute cât mai frumoase. Pentru o seară romantică,poți alege o rochie elegantă, lungă, sau cocktail. Și dacă tot sărbătorim dragostea, putem opta pentru o rochie roșie pentru un look care, cu siguranță, îl va impresiona. Dacă roșu nu este culoarea ta, încearcă o rochie într-o culoare mai "calmă" (galben pastel,verde classic,albastru sau lila).

Iar pentru acelea dintre voi care nu vreți să purtați o rochie prea elegantă, puteți încerca o rochie scurtă-cocktail.O astfel de rochie purtată cu pantofi cu tocuri, înalță și subțiază, deasemenea oferă un look sexy şi elegant, cu care îi poţi bucura ochii iubitului.

Însă, indiferent de ținuta pe care o alegeți, încearcați să fiți cât mai feminine. Renunțați măcar pentru o seară la blugi și bocanci dacă vreți să-i reamintiți iubitului cât sunteți de frumoase,si cel mai important că sunteţi femei in purul sens al cuvântului.
                                                                                                                   Valeria Gîlca

Foto 2

Am o deosebită plăcere când în restaurantul „La Vista”,cuplurile decid să petreacă seara de Sf.Valentin. Şi nu e vorba de un careva item special,ci de…”Gust.Stil.Rafinament.”
                                                                                                                 Marina Teleaga

Am avut ocazia sa lucrez cu o echipa de profesionisti. Fiecare in parte a demonstrat ca isi cunoaste meseria si ca are un potential imens. A fost interesant sa lucrez cu doi prieteni care nu se cunoasteau initial si care  nu formeaza in cuplu, dar au reusit cu succes sa posteriorizeze «Cuplul Indragostit».
                                                                                                                 Victor Batrincea

Pentru un look atragator,de seara si sarbatoare, a ales aceste tipuri de machiaj in dependenda de forma fetei si a ochilor,iar despre culorile fardurilor de pleoape am aplicat niste culori calde si nuantate pentru un aspect mai bogat. Culorile le-am ales in dependenta de culoare rochiilor si accesorii.
Consider ca mi-a reusit sa creez un look extravagant pentru aceasta sesiune foto.                                                                                                                                     
                                                                                                                 Ciupac Ecaterina

Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11

Fotograf : Victor Batrîncea
Modele: Valeria Gîlca
                 Vitalie Didenco
Make Up artist: Ciupac Ecaterina
Local: Restaurant „La Vista”

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *