Vezi cum pompierii au dansat pe muzica lui Michael Jackson

Vezi cum pompierii au dansat pe muzica lui Michael Jackson

 

Detașamentul Salvatori și Pompieri sectorul Botanica din municipiul Chișinău marchează, astăzi, jubileul aniversar de 40 de ani.

La ceremonia oficială cu un discurs de felicitare a venit șeful Serviciului Situații Excepționale al MAI general – maior Mihail Harabagiu. Conducătorul le-a urat salvatorilor și pompierilor multă rezistență și succes, menționând că se simte mândru de intervențiile realizate și de viețile salvate de către efectivul detașamentului Botanica. 

Mai mult, mesaje de felicitare au fost adresate și  de către reprezentanții autorităților publice locale, colegii din poliție și veteranii serviciului.  

Cei mai destoinici angajați ai Detașamentului Salvatori și Pompieri ai sec. Botanica au primit mențiuni și medalii din partea conducerii serviciului, dar și diplome de onoare din cadrul Preturii sectorului. 

Pompierii au impresionat invitații manifestației printr-un flash mob organizat în fața detașamentului. Aceștia au mers în ritmuri de dans și au demonstrat că salvatorii pot fi artistici. 

La finalul ceremoniei conducerea Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, dar și invitații de onoare au depus flori la memorialul pompierului căzut la datorie de pe fațada detașamentului. 

Conform datelor Serviciului Situații Excepționale în Republica Moldova  sunt angajați peste 2000 de salvatori și pompieri care intervin în situații de risc.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *