Descoperă lumea modei la cursul „Style Yourself”. Invitat special – stilistul Ovidiu Buta

Descoperă lumea modei la cursul „Style Yourself”. Invitat special – stilistul Ovidiu Buta

Doamnele și domnișoarele sunt invitate la primul curs de „speedchange” de stil personal din Republica Moldova.

Renumitul stilist Ovidiu Buta va împărtăși cele mai interesante și importante trucuri ale specialiștilor din industria modei, incredibil de surprinzătoare și ușor de aplicat.

Sesiunea fashion-educativă va dura două ore, timp în care se va vorbi despre culorile care ți se potrivesc și cum se combină ele, ce trebuie să porți în funcție de siluetă, cum să îți organizezi corect hainele în șifonier. Prima lecție de Stilart va fi nu doar una teoretică, dar și una aplicativă. Participantele sunt așteptate cu un centimetru, probabil zeci de trucuri vor descoperi datorită acestuia.

Ovidiu Buta este una dintre cea mai influentă personalitate din industria modei de peste Prut. Acesta a semnat editoriale în revistele ELLE, Cosmopolitan și Exces. Ovidiu Buta a realizat proiecte de modă sau teatru la Londra, New York, Chicago, Paris, Milano, Hanovra, Budapesta etc.

Evenimentul „Style Yourself” va avea loc pe 12 septembrie, ora 18:30, la hotelul Bristol (strada Alexandru Pușkin 32). Un bilet costă 250 de lei, iar în ziua evenimentului acesta va fi de 300 de lei. Biletele pot fi cumpărate la Antos Cosmetică Natuală, strada Mihai Eminescu 66, zilnic între orele 9.00 -18.30.

Mai multe informații la numerele de telefon: 069958289 / 079066690 sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *