Aeroportul din Chișinău a inaugurat ghișeul „Family Lane”

Aeroportul din Chișinău a inaugurat ghișeul „Family Lane”

 

Compania „Avia Invest” a pregătit o mulțime de surprize pentru a marca prima zi de vară și Ziua Internațională a Copilului, felicitând micii pasageri și pe părinții acestora.

Odată cu începerea sezonului de călătorii și vacanță, compania „Avia Invest” vine în întâmpinare pentru a satisface cerințele pasagerilor. Astfel, pentru prima dată a fost inaugurat ghișeul „Family Lane” la Aeroportul Chișinău, special amenajat pentru trecerea rapidă a familiilor și părinților cu copii, în zona sosiri la controlul pașapoartelor.

Cu ocazia sosirii verii, statisticile arată o creștere semnificativă a călătorilor cu copii. Prin urmare, amenajarea unui astfel de ghișeu în această perioadă reprezintă un pas important pentru această categorie de pasageri. Acest lucru va determina efectiv sporirea nivelului de confort în Aeroportul Chișinău.

La 1 iunie ghișeul „Family Lane” a întâlnit primii pasageri cu copii care au sosit la Aeroportul Chișinău. Deoarece, în prima zi de vară este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului, toți călătorii mici așteptau și alte surprize pregătite de aeroportul. În terminalul, tinerii pasageri au fost întâlniți de către personajele preferate din basme care le-au dăruit cadouri.

În același timp, decorul spectaculos din aerogară a creat o atmosferă magică a copilăriei nu doar pentru cei mici dar și pentru ceilalți pasageri.
În aceeași zi, „Avia Invest” a făcut o mare surpriză pentru 20 de copii de la Școala Internat din Bulboaca. Aceștia au vizitat Aeroportul Chișinău, având posibilitatea să facă cunoştinţă cu activitatea şi obiectivele acestei instituţii. Copiii au urcat pentru prima dată la bordul unui avion, ceea ce a provocat un adevărat val de emoţii pozitive. Turul a mai cuprins şi o vizită la serviciul pompieri, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Aeroportului Internaţional Chişinău. Micuţii au făcut cunoştinţă cu priorităţile acestei subdiviziuni şi intervenţiile în caz de necesitate a salvatorilor. Compania administrator a aeroportului le-a organizat și o masă cu bucate special pregătite pentru ei şi le-au oferit în dar rechizite școlare.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *