Ambasada Moldovei pune la dispoziţie numere de urgenţă în Londra

Ambasada Moldovei pune la dispoziţie numere de urgenţă în Londra

 

Ambasada Republicii Moldova la Londra pune la dispoziţie numere de urgenţă în contextul atacului terorist din această dimineaţă.

Atentatul a avut loc la staţia de metro Parsons Green, iar misiunea diplomatică a ţării noastre este în contact cu autorităţile britanice pentru a afla dacă printre victime sunt cetăţeni ai Republicii Moldova.

Cetăţenii moldoveni care au nevoie de asistenţă, persoanele care presupun că ar avea rude, prieteni sau cunoştinţe ce s-ar fi aflat în zonă şi s-ar putea regăsi printre victime se pot adresa Ambasadei Republicii Moldova de la Londra la numărul de urgenţă: +447895805306 sau la numerele Centrului de Apel al MAEIE: 080090990, 022201047 (de pe teritoriul Republicii Moldova) şi +37322788722 (din străinătate).

În urma atentatului de la Londra, mai multe persoane au fost rănite, iar traficul feroviar a fost paralizat. Nivelul ameninţării teroriste este apreciat „grav”, penultimul pe o scară de cinci trepte, şi semnalează faptul că un atac este foarte posibil. Ministrul britanic de externe, Boris Johnson, a îndemnat lumea să-şi păstreze calmul.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *