Angajații MAI au încheiat lucrările de salubrizare

Angajații MAI au încheiat lucrările de salubrizare

 

După șase zile de salubrizare, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transportului, Armatei Naționale și specialiștii ocolului silvic au fost încheiate. 

Muncitorii au reușit să salubrizeze terenurile din preajma străzilor principale și secundare, dar și din curțile instituțiilor de menire socială. Conform datelor operative ale celulei de criză, pe parcursul acestor zile au lucrat 21649 oameni cu 3474 unități de tehnică. Efectivul antrenat a reușit să evacueze din oraș peste 4000 camioane de crengi și arbori uscați.

Картинки по запросу lucrările de salubrizare

Muncitorii au efectuat salubrizarea terenurilor din prejma școlilor și grădinițelor, iar în aceste 6 zile, 7 instituții medicale din capitală au avut parte de servicii de curățare a curților și terenurilor din prejmă. Conform ultimei ședințe de bilanț a celulei de criză, scopul propus de  guvern a fost realizat, iar capitala a fost curățată de consecințele intemperii.  Amintim că la înlăturarea crengilor și arborilor căzuți au lucrat pompieri, salvatori, polițiști, carabinieri, ostași, reprezentanți ai municipalității și voluntari. Continuarea lucrărilor în curțile blocurilor de locuit și în parcuri urmează să fie efectuate de serviciile municipale.

Картинки по запросу lucrările de salubrizare

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *