Cine este noul arhitect șef al Capitalei

Cine este noul arhitect șef al Capitalei

 

Cel care va fi responsabil în continuare de aspectul arhitectural a orașului a fost ales în urma concursului care s-a desfășurat miercuri la Primăria municipiului Chișinău.

Primăria Capitalei a anunțat că Sergiu Borozan a devenit câștigător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de şef al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare, arhitect şef al municipiului Chişinău.

Instituția precizează că Sergiu Borozan a asigurat interimatul funcţiei de arhitect şef al oraşului Chişinău, începând cu luna septembrie a anului trecut.

Sergiu Borozan este arhitect de profesie, lector superior la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism a Universităţii Tehnice din Moldova.

Amintim că, ieri, consilierul municipal Ion Ceban a scris ieri pe o rețea de socializare că la Primărie se desfășoară un concurs, cu ușile închise, pentru ocuparea funcției de arhitect șef al Capitalei. „Presa nu este admisă. Din comisie fac parte Chirtoacă, Cuculescu, secretara lui Chirtoacă ș.a.m.d", a scris Ceban. El a mai menționat că deține informații precum că acest „concurs" e făcut „de ochii lumii", iar asta „pentru a oficializa numirea lui Borozan în funcție".

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *