Culori si umbre

Culori si umbre

Suntem cuprinși într-un spectru larg de culori care la prima vedere ne scapă, ne invadează cu lumina lor, ca mai apoi să dispara în umbre. Le savurăm cu gelozie, realizând importanța lor de facto.


Xenia Buneac, jurnalist

Foto 1-1

Importanța culorilor e una vitală, ne dirijează atât dispoziția, cât și acțiunile pe alocuri cu multe emoții și văpăi.

Realizările survin de pe urma invaziei de lumină, aceasta fiind de o mare importanță pentru a crește, a radia, a reproduce, a crea.

Licărul ei e unul jucăuș precum culorile ce variază în gama lor cromatică, creând brize calde, reci și îndrăznețe. Ele pun stăpânire pe noi, pentru a ne ispiti să le cunoaștem mai minuțios prin tot ce ne înconjoară. Lumina ne invadează asemeni valurilor zgomotoase de apă care ne alintă plăcut auzul și ne bucură privirea. Ador aceasta simbioza: apă, lumină, culori, umbre, trecerea de la o etapă la alta.

Foto 1

Un om fericit este un om ce trăiește în armonie cu culorile, dar nu prin prisma rozului acestora. 

Foto 2

Taina culorilor e o filosofie, precum și taina numerologiei și amprenta lor asupra unor lucruri, oameni. Important este să fim mereu în armonie cu acestea.

Un suflet fericit e un amalgam plin de culori și vise frumoase, pline de speranțe care ne fac să radiem și să evadăm în lumină, pentru a nu ne pierde în umbre.

Foto 3 Foto 4

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *