Dinamo Fourchette Chișinău” a câștigat Cupa Independenței 2017 la volei

Dinamo Fourchette Chișinău” a câștigat Cupa Independenței 2017 la volei

 

Trofeul Cupa Independenței 2017 la volei rămâne în Republica Moldova.

Asta după ce, pe parcursul a două zile, opt echipe din Ucraina și țara noastră au disputa mai multe meciuri de volei. În urma punctajelor înscrise, echipa „Dinamo Fourchette Chișinău” a câștigat competiția organizată de Serviciul Situații Excepționale al MAI.

Echipe formate din veterani ai sportului, dar și simpli amatori a voleiului s-au întrecut pentru titlul de învingători. Câștigătorii au primit „Cupa Independenții 2017” și felicitările adversarilor.  Ceremonia de închidere a evenimentului a avut loc  la Centrul de Reabilitare MAI, unde a fost prezentă conducerea Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, care a mulțumit participanților pentru interesul vădit pentru sport.

Șeful SPCSE, Mihail Harabagiu a subliniat că sportul unește oamenii, iar competițiile de volei devin o tradiție frumoasă  pentru a promova valoarea patriotismului și a prieteniei între popoare.

Amintim că Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale desfășoară pentru al doilea an consecutiv astfel de competiții. Evenimentul a fost organizat pentru a marca proclamarea celor 26 de ani de Independență a Republicii Moldova.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *