Anastasia Sidorenco

Anastasia Sidorenco

 

Pe 17 octombrie 2014 Ambasada Ungariei în Republica Moldova în parteneriat cu ÎM "Château Vartely" SRL și ICS Codru “Hospitality” a organizat vernisarea expoziției pictorului Anastasia Sidorenco. Evenimentul a avut loc în incinta Galeriei de Artă ai Ambasadei Ungariei care a deschis a doua sală expozițională oferind artiștilor posibilitatea de a expune mai multe lucrări.

Foto 1

Expoziția reunește tablouri create cu măiestrie de tânăra artistă, absolventă a Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” și actualmente studentă la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău.

La eveniment au participat diplomați, oameni de cultură, omeni de afaceri, artiști plastici, etc.

Lucrările vor fi expuse in perioada 17 octombrie - 4 noiembrie 2014 la sediul Galeriei de Artă ai Ambasadei Ungariei la Chișinău. Intrarea este liberă de luni până vineri între orele 11.00-12.00.

Compania ÎM "Château Vartely" SRL este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune specii europene de struguri, cultivate în zonele centrale şi sudice ale ţării. Vinurile Château Vartely – Feteasca Neagră, Rara Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Pinot Gris, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Traminer, Feteasca Regala şi-au găsit un număr considerabil de amatori în toate colţurile lumii: SUA, Franţa, Germania, Belgia, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Cehia, China, România, Ucraina, Kazakhstan şi Kîrghizstan.

ICS Codru Hospitality este un hotel modern, de 4 stele din Chișinău, special conceput pentru oamenii de afaceri care apreciază intimitatea, serviciile personalizate și calitatea excelentă. Situat în centrul istoric al Chișinăului oferă camere confortabile, interior stilat și elegant, o gamă largă de servicii suplimentare oferite și săli de conferințe potrivite pentru orice eveniment, de la evenimente corporative la conferințe de presă și prezentări.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *