Hospices of Hope Moldova a organizat prima Cupă la Bowling pentru caritate

Hospices of Hope Moldova a organizat prima Cupă la Bowling pentru caritate

 

Pe 11 noiembrie peste 70 de persoane s-au adunat la prima Cupă la Bowling pentru caritate, organizată de Hospices of Hope Moldova.

Timp de câteva ore, 10 echipe au concurat pentru a lua locul întâi, trecând înainte de toate de etapa grupelor, apoi de cea eliminatorie şi calificându-se pentru finală.

Câştigătorii Cupei au fost cei din U.S. Team, ai căror membri sunt angajaţi ai Ambasadei SUA postaţi la Chişinău, urmaţi pe locul II de echipa Trigor AVD şi pe locul III plasându-se echipa Medpark.

La eveniment au mai participat echipe reprezentante a Delegaţiei Uniunii Europene, unor companii de distribuţie în Moldova, unei reţele hoteliere, dar şi echipe formate din grupe de prieteni care au dorit să facă un gest caritabil jucând bowling.

Evenimentul este unul de succes, iar în urma acestuia organizatorii preconizează să colecteze peste 20.000 MDL, fonduri care vor fi utilizate pentru a ajuta copiii şi adulţii din regiunile de centru-nord a Moldovei, care suferă de boli incurabile şi condiţii limitatoare de viaţă şi necesită servicii de asistenţă medico-socială la domiciliu.


 
Cea de-a doua ediţie a Cupei la Bowling Hospices of Hope Moldova urmează în curând! Urmăriţi pagina de Facebook sau contactaţi-ne la cristina@hospicesofhope.co.uk pentru a afla mai multe detalii despre eveniment.

Prima ediţie a Cupei la Bowling Hospices of Hope Moldova a fost realizată cu susţinerea Trigor AVD, Rock&Roll Bowling şi Orbico Moldova.

Hospices of Hope este o organizaţie internaţională de caritate fondată în Marea Britanie acum 25 de ani, cunoscută atât pentru proiectele realizate, cât şi pentru evenimentele şi campaniile organizate cu scopul susţinerii, promovării şi dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă în Sud-Estul Europei. În Republica Moldova, organizaţia contribuie la dezvoltarea acestor servicii de nouă ani.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *