Igor Dodon își propune o rudă la funcția de Ministru al Apărării

Igor Dodon își propune o rudă la funcția de Ministru al Apărării

 

Președintele Igor Dodon l-a propus pe fostul Ministru al Apărării al Apărării, Victor Gaiciuc, la funcția de Ministru al Apărării.

„Vă anunț că am refuzat în mod oficial candidatura lui Eugen Sturza la funcția de Ministru al Apărării. Nu accept persoane întâmplătoare în funcții de mare răspundere pentru țară. Consider că viitorul Ministru al Apărării trebuie să fie o persoană profesionista, un militar de carieră, apolitic, un om responsabil și cumpătat, în care și Armata, și cetățenii, și comandantul suprem să poată avea deplină încredere.

Am promis ieri că voi propune o asemenea candidatură. Vă informez, deci, că am decis să recomand Guvernului candidatura domnului Victor Gaiciuc, profesionist veritabil, pentru a fi înaintat la funcția de Ministru al Apărării. Atenționez Guvernul și majoritatea parlamentară că este inutil să insiste asupra candidaturii domnului Sturza, deoarece nu o voi aproba sub nicio condiție. E timpul să oferim Armatei Naționale ceea ce merită – un profesionist, o persoană care cunoaște din propria experiență cum se realizează managementul militar și se cultivă patriotismul militarilor”, a declarat Dodon în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

Generalul Victor Gaiciuc este ruda preşedintelui Igor Dodon, fiind tatăl finului său.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *