În aprilie va începe Tîrgul de Paști în capitală

În aprilie va începe Tîrgul de Paști în capitală

 

Marea sărbătoare a Paștelui se apropie cu pași grăbiți și, așa cum ne-am obișnuit de ani de zile, în capitală se va desfășura și un tîrg cu acest prilej. 

Primăria Municipiului Chișinău a anunțat perioada desfășurării tîrgului și condițiile de participare la acesta pentru agenții economici, relatează NOI.md.

Astfel, în perioada 11-24 aprilie, chișinăuienii, dar și vizitatorii capitalei vor avea posibilitatea să-și cumpere cozonaci, pască, vopsea de ouă, dar și alte lucruri necesare și specifice Sfintelor Paști de la unul dintre platourile amenajate în sectoarele Chișinăului.

În fiecare sector – Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Rîșcani – va fi amenajat propriul tîrg de Paști, iar pentru a-și expune mărfurile la vînzare, agenții economici trebuie să îndeplinească cîteva condiții.

Ei urmează să depună o cerere la Pretura de sector, împreună cu un dosar ce va include: extras de la Registrul de stat al persoanelor juridice, eliberat de Camera Înregistrării de Stat; autorizație sanitar-veterinară de funcționare; certificat de înregistrare oficială pentru siguranța alimentelor.

În mod prioritar vor obține autorizația de activitate în cadrului tîrgului producătorii autohtoni, menționează reprezentanții Primăriei.  

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *