Lexică necenzurată și greșeli gramaticale, tot ce definește pe un profesor USM

Lexică necenzurată și greșeli gramaticale, tot ce definește pe un profesor USM

 

Victor Răzmeriță, profesor a facultății de Drept USM, a agresat-o pe Ecaterina Caracicovscaia pe o rețea de socializare.

Cauza agresivității a fost o postare a jurnalistei despre sărbătoarea de 9 mai, care a fos publicată pe pagina personală de facebook a Ecaterinei. Considerând că este inadmisibilă o astfel de postare, domnul Victor Răzmeriță a atacat-o pe jurnalistă cu cuvinte murdare și necenzurate.

Ecaretina Caracicovscaia a rămas indignată și speră că agresorul va fi pedepsit: „ Domnul Victro Răzmeriță a dat dovadă de incultură și intoleranță, este un exemplu elocvent al fascizmului, deoarece istoria nu o putem rescrie și nu putem schimba lucrurile după placul cuiva. Eu consider că trebuie neapărat să fie luate măsuri în urma acestui caz, deoarece aceste comentarii le-ar putea vedea și copii, de asemenea trebuie de pus sub semnul întrebării activitatea lui ca profesor universitar, este inadmisibil ca un astfel de profesor să ne învețe copii. Acest caz a stârnit un interes atât în societate cât și în sfera politică. Eu sper că domnul Victor Răzmeriță își va cere scuze de la mine și de la prietenii mei care m-au susținut în comentarii”.

Deocamdată, în afară de cuvinte necenzurate, cu o mulțime de greșeli gramaticale, noi nu am auzit de la „eroul” conflictului cultural.

Cercetând comentariile, sa depistat că profesorul a mai fost „protagonist” într-un asemenea caz un an în urmă.

Фото Екатерины Карачковской.

 

Фото Екатерины Карачковской.

 

Фото Екатерины Карачковской.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *