Liga Tineretului rus din Moldova a organizat o seară în memoria lui Viktor Țoi

Liga Tineretului rus din Moldova a organizat o seară în memoria lui Viktor Țoi

Duminica, pe 14 august în parcul Afgan a avut loc o petrecere în memoria legendarului artist, Viktor Țoi. Cîteva mii de oameni au venit să asculte.

În cadrul evenimentului organizat de Liga Tineretului rus din Moldova au fost interpretate așa cîntece, precum: “Перемен”, “Дальше действовать будем мы”, “Кукушка”, “Звезда по имени солнце” și altele.

k (4)

Evenimentul a fost întitulat cu titlul uneia dintre cmpozițiile lui Țoi: “Место для шага вперед”, ceea ce în traducere înseamnă “Loc pentru a face un pas înainte”. În opinia celor din Liga Tineretului, titlul nu a fost ales în zadar: nicicînd nu este tîrziu să faci un pas înainte.

“Nu importă cine ești – unde lucrezi, care haine porți. Important este cum gîndești. Această idee promova Voktor Țoi prin creața lui. Deci, important este ce vei lăsa după tine. Astfel, generația de azi din Moldova trebuie să găsească loc pentru a face acel pas care va dărui o viață prosperă generației următoare”, – a spus liderul Ligii Tineretului rus din Moldova, Boris Vișnevschi.

k (5)

În cadrul evenimentului a fost înaintată propunerea de a ridica în memoria lui Țoi un monument. Mulți dintre cei prezenți au semnat un document în acest sens – el va fi înaintat către primărie.

La finalul evenimentului, echipa Dark Sun a evoluat cu un show de artificii de excepție.

k (2)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *