Lumea auto a revistei SPLENDID

Lumea auto a revistei SPLENDID

 

O dată cu apariția lor, mașinile au schimbat lumea și cursul acesteia. Se cunoaște faptul că, anual, marea industrie auto de pe tot globul, produce în jur de 60 milioane mașini.Dintre acestea, aproximativ 25% se realizează în China, fiind considerate cele mai reciclate produse de pe mapamond.

Compania auto germană Volkswagen și-a ,,botezat” multe dintre modelele sale lansate, cu denumirile unor vînturi. Drept exemplu, în acest context, este Volswagen Passat, care s-a inspirat de la denumirea germană a alizeelor, Golf a fost denumit de la Curentul Golfului, Polo face referire la vînturile de la Polul Nord etc.

Foto 1

Legat tot de lumea auto, este de precizat ideea că a apărut recent o știre ce circulă pe portalurile media, conform căreia reprezentanții modelului Audi au făcut publice detaliile ce vizează viitoarea generaţie A8. Limuzina germanilor va beneficia de de tehnologii revoluţionare, în care se include şi un sistem de conducere autonomă. S-a realizat un clasament al celor mai prețuite 10 branduri auto la scară mondială. Astfel, Toyota se situează pe prima poziţie, Volkswagen ocupînd abia poziția a opta în urma unor modele precum Ford, Nissan şi Honda.

Din cîte observăm, lumea auto este fascinantă, plină de schimbări și apariții revoluționare. Într-o eră a vitezei și a noilor tehnologii, revista informațională și de divertisment SPLENDID, lansează în numărul de iulie-august, un proiect fresh,destinat cititorilor interesați de sfera auto și nu numai. Invităm companiile, saloanele/ magazinele auto, precum și toți amatorii de viteză să-și expună în paginile revistei produsele de brand( cele mai performante modele auto), serviciile pe care le oferă, sfaturi și idei de promovare,evenimentele pe care le organizează, planuri/obiective de viitor, care ar stîrni interesul și curiozitatea cititorilor.

Fii oaspetele special al acestui proiect! Te așteptăm!
Telefon de contact: 076-725-790

Text: Miron Mariana

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *