Maestrul Oleg Negruța a cîntat aseara la pianul din Valea Trandafirilor

Maestrul Oleg Negruța a cîntat aseara la pianul din Valea Trandafirilor

 

Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor a fost copleșită de multă muzică, cântată la pian de către maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța.

Evenimentul a fost admirat și trăit la maxim de zeci de chișinăuieni care, pur și simplu, au rămas plăcut surprinși de ideea pianului colorat, sub cerul liber.

Pianul a fost amplasat pe Aleea Colorată de o companie privată. Primul recital la pianul de pe Aleea Colorată a fost oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța. Dânsul s-a arătat entuziasmat de acțiune, dar și de coloristica tomnatică a pianului care, de altfel, se potrivește perfect cu atmosfera plină de viață de pe Aleea Colorată.

“Sunt pur și simplu fericit să văd cum lumea ascultă cu sufletul melodiile cântate la pian. Dar cel mai mult mă bucură faptul că sunt persoane cu inițiativă care organizează acțiuni de acest gen. Cultura este ceva aparte. Ea trebuie păstrată și valorificată. Sper că acest pian să fie păstrat de către toți chișinăuienii și să fie întrebuințat la justa lui valoare, a specificat maestrul.

Pianul a răsunat pe alee până seara târziu. Mai mulți tineri au cântat piese cunoscute din filmele preferate sau chiarmici creații proprii.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *