MP a organizat concert

MP a organizat concert

Cu ocazia aniversării sărbătorilor de iarnă, pe data de 27 decembrie, asociația „Moldova în Progres”, a organizat un concert tematic in Filarmonica Națională. La concert au evoluat oaspeți de onoare.

Luigi Savoia, organizator

17)

Cu ocazia aniversării sărbătorilor de iarnă, pe data de 27 decembrie, asociația „Moldova în Progres”, a organizat un concert tematic in Filarmonica Națională. La concert au evoluat oaspeți de onoare, printre care: Ansamblu de Cobzari, care ne-au încântat cu 2 cântece minunate, Sârba, și Tarantella Classică Italiană, apoi în scenă a intrat tenorul moldovean Vitalie Todirașcu, fiind acompaniat de pianistul Italian și fondatorul Asociației: Cavalerul Raffaele Scognamiglio. În sala mică a Filarmonicii, ce era aproape plină, au răsunat fragmente din opere ale lui Schumann, Chopin, Tosti și Verdi. Evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul Ambasadei Italiane în Moldova, Camera de Comerţ Italiană în Moldova ACIM, Primăria Municipiului Chișinău, și Biroul pentru relații cu Diaspora BRD. Asociația “Moldova în Progres” are scopul de a promova imaginea Republicii Moldova, atât în ţară, cât şi peste hotare, de a promova “cea mai frumoasa Moldova” și de a informa populația despre desfășurarea proiectelor implimentate în Moldova. Asociația promovează și colaborează cu diasporele din alte țări: , Asociația Assomoldave din Roma, A. Baștina din Padova, A. Gente Moldava din Venezia, A. Arcobaleno din Trento, A. din Atena, Uniunea de prietenie Moldo-Elena “Alexandros Ipsilantis”, si Asociația Moldovenilor din Calgary Canada. Aducem nenumărate mulțumiri în special partnerilor care ne-au ajutat in dezvoltarea acestui proiect: Ministerul Agriculturi, Agenția Turism, Aeronautica Civila, ODIMM, MIEPO, EximBank Gruppo Veneto Banca, Regina Pacis, Ecaterina Railean “MoldovaToday”, Ziarul Săptămâna, Agenția de Moda World Model Book, Clubul Sportiv de Unifight Moldova. Și mulțumim viitorilor parteneri care ne vor ajuta sa progresăm, pas cu pas, înspre o “Moldova in Progres”. În anul 2014, revista "Moldova in Progres" va fi disponibilă în vânzare în rețele de distribuție, și prin abonament (9 ediții cu 72 de pagini). Mulțumim tuturor cititorilor, și suntem siguri că vom avea mereu o “Moldova in Progres”.

1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 18) 19) 20) 21) 22) 23) 24) 25) 26) 27) 28) 29) 30) 31) 32) 33) 34) 35)

Foto: Alina Liubimova

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *