Partidul Socialiştilor marchează 20 de ani de la fondare

Partidul Socialiştilor marchează 20 de ani de la fondare

 

Liderul formaţiunii, Zinaida Greceanîi, i-a felicitat cu această ocazie pe toți membrii partidului, susţinătorii şi partenerii PSRM.

"Munca intensă pe care o depune partidul nostru nu este în zadar. Astăzi Partidul Socialiştilor a devenit principala forţă politică din ţară, un partid cu adevărat popular", a spus ea.

Potrivit ei, Partidul Socialiştilor nu se opreşte aici.

"Avem încă multe de făcut: trebuie să obţinem victorie în alegerile parlamentare, să formăm un nou guvern, pentru a nu desfăşura banalele «reforme de dragul reformelor», dar transformările necesare ţării şi societăţii noastre", a spus fostul premier.

Cu ocazia aniversării, ea a fost vizitată de ambasadorul Rusiei la Chişinău, Farit Muhametşin, care i-a urat "sănătate şi succes în realizarea obiectivelor în numele prosperităţii ţării şi bunăstării întregului popor".

În cadrul întrevederii părţile au discutat despre şedinţa festivă organizată de PSRM la 1 iulie, la care vor participa 10 delegaţii ale partidelor politice din şapte ţări. Din partea Federaţiei Ruse, la eveniment vor participa delegaţiile a trei fracţiuni ale Dumei de Stat: "Edinaia Rossia", "Spravedlivaia Rossia", condusă de preşedintele Serghei Mironov, Partidul Comunist din Federaţia Rusă, precum şi cunoscutul publicist, istoric, conducătorul partidului "Marea Patrie", Nikolai Starikov.

De asemenea, la şedinţă vor participa deputaţi ai Parlamentului RM, consilieri locali de toate nivelurile, reprezentanţi ai organizaţiilor teritoriale, activişti ai PSRM şi ai mişcării de tineret "Garda tînără".

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *