Pentru cetățenii din R. Molvova se vor deschide birouri de audiență publică

Pentru cetățenii din R. Molvova se vor deschide birouri de audiență publică

 

La inițiativa președintelui, începe deschiderea birourilor publice pentru stabilirea unui dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului.

De luni, 27 noiembrie, cetățenii sunt așteptați la birourile din orașul Rezina, satele Coșnița și Varnița. Audiența cetățenilor va fi efectuată cu regularitate.

„O astfel de inițiativă este lansată pentru prima dată, de la proclamarea independenței Republicii Moldova, drept urmare a sutelor de adresări din partea cetățenilor noștri, care locuiesc în această regiune și care pot fi soluționate de către autorități”, a remarcat șeful statului.

Președintele a reiterat că examinează posibilitatea deschiderii unor astfel de birouri în majoritatea raioanelor țării. Activitatea birourilor publice respective are menirea să elimine barierele birocratice, să sporească eficiența și operativitatea administrației președintelui, în cazurile de acordare a asistenței necesare locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *