Prognoza meteo pentru întreaga săptămână

Prognoza meteo pentru întreaga săptămână

 

Ultima săptămână a lunii octombrie ne aduce temperaturi joase. Vremea se va răci și ziua, dar mai ales noaptea, când minimele vor ajunge și la +1 grad.

Mâine, 24 octombrie, se așteaptă ploi abundente pe întreg teritoriul țării. Cel mai mult va ploua la nord, unde maximele temperaturii aerului pe timp de zi nu vor depăși +9 grade. La sud vom avea cel mult +11 grade, iar în centrul țării, maxim +10 grade.

Aceleași temperaturi vor fi miercuri, 25 octombrie, dar precipitații nu se prevăd. 

Ceva mai cald va fi joi, 26 octombrie. La sud maximele vor ajunge la +15 grade, în centru, +14 grade, iar la nord, +13 grade. Totodată, la nord se așteaptă ploi slabe.

Precipitațiile vor continua la nord și în ziua de vineri, 27 octombrie, însă valorile termice ale aerului vor crește cu circa două grade. astfel, vom avea +15 grade la nord; +16 grade, în centru și +17 grade, la sud. 

Sâmbătă se așteaptă ploi slabe la nord și în centrul țării, iar temperaturile aerului vor fi similare celor de joi. Duminică, precipitațiile nu vor ocoli zona de nord și de centru a Republicii, iar maximele temperaturii aerului vor fi de +11 grade, la sud; +12 grade, în centru și +13 grade, la nord. 

Începând cu săptămâna viitoare, vremea se va mai răci puțin. Astfel, la nord vom avea maxime de doar +8 grade, în centru, +9 grade, iar la sud, +10 grade. 

Cât privește temperaturile pe timp de noapte, mâine se așteaptă +4... +7 grade la nord, +5... +8 grade în centru și +6... +9 grade, la sud. Miercuri și joi vor fi între +1... +4 grade la nord, +2... +5 grade în centru și +3... +6 grade la sud. Vineri și sâmbătă vor fi +4... +7 grade la nord, +5... +8 grade în centru și +6... +9 grade la sud.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *