Programul Târgului de Turism

Programul Târgului de Turism

 

Targul de Turism al Republicii Moldova, este organizat de Federatia de Promovare a Turismului din Moldova, pentru prima oara. Reprezentata prin cele mai importante companii din Republica Moldova si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul primei editii a TTRM.

Festivitatea de deschidere a Târgului va fi la ora 12.00 pe data de 05 martie 2015, la Palatul Republicii, Chișinău.

Zilnic, începând cu ora 12.00 până la ora 18.00 vor putea fi rezervate și procurate vacanțe de la Agențiile de turism care vor participa la Târg. La fel, în fiecare zi, de la ora 16.00 până la 17.00, vor fi degustări de vin.

Pentru vizitatorii Târgului de Turism al Republicii Moldova au fost pregătite mai multe surprize, printre care show-ul „Carnavalul de la Mamaia” și reduceri considerabile pentru cele mai cunoscute destinații turistice. Vor fi și oferte de la 1€ petru o singură vacanță.

1

Ofertele speciale pentru destinația România vor fi prezentate de către participanții la Târg în ziua a doua, pe data de 06 martie 2015, începând cu ora 10.00 până la ora 12.00. Ofertele pentru destinațiile Grecia, Turcia, Bulgaria vor fi prezentate pe data de 07 martie, începând cu ora 10.00. Tot în a treia zi va fi prezentată prima parte a show-lui „Carnavalul de la Mamaia”.

2

În ultima zi, de Ziua Internațională a Femeilor, va fi organizat un concert pentru Femei, la care vor cânta interpreți autohtoni. În aceeași zi va fi prezentată partea a doua a showului „Carnavalul de la Mamaia”, începând cu ora 12.00.

Festivitatea de închidere a Târgului de Turism va începe la ora 17.00.

Text: Ecaterina Cotelnicova

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *