Seara albastra a Elenei Javelea

Seara albastra a Elenei Javelea

Celebra intrepreta, Elena Javelea a reinterpretat piesa care intra in Fondul muzical de aur a Moldovei. Denumirea compozitiei care este cunoscuta tuturor – “Seara albastra”. Elena a povestit despre piesa si planurile sale pe viitor.

De curind am primit dreptul de la Cristi Teodorovici de a interpreta piesa Seara  Albastra, piesa  pe versurile lui Anatol Ciocanu si muzica: Ion Aldea Teodorovici, tin foarte mult la aceasta piesa fiind are in spatele sau o istorie….fiind o piesa consacrata, eu mi-am propus sa-I dau o noua viata, un nou aer!

La aranjamentul acestei piese am lucrat cu Alex Calancea band, si am inregistrat  cu Valentin Voluta si Octavian Cotet, tot procesul de lucru a tinut aproximativ o luna jumate, lucrind cu profesionisti in domeniu mi-a fost usor dar si foarte interesant pe aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor celor ce au fost implicati in procesul de lucru!

1) 2)

Eu cred ca aceasta piesa nu are nevoie de o descriere, fiind déjà cunoscuta, marcind astfel istoria muzicii noastre nationale.

Acum lucrez la o piesa de iarna la care intentionez sa filmez si un videoclip, va fi o piesa plina de emotii  positive in spiritul Craciunului, dupa care voi lansa o piesa mai de suflet, insa asta déjà mai aproape de 8 martie!

3) 4)

Vreau sa ii incurajez sa ramina fideli acestui portal de stiri, si fiindca ne apropiem cu pasi mici de sarbatori vreau si sa le doresc Sarbatori fericite alatrui de cele mai dragi persoane, alaturi de familie!

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *