Târgul de Turism

Târgul de Turism

 

Federația de Promovare a Turismului din Moldova, vă salută și vă invită să participați la primul targ internațional de turism din Republica Moldova, Târgul de Turism al Republicii Moldova - TTRM.

Prezentul eveniment se adresează, agențiilor de turism, organizațiilor din turism, facilitaților de cazare, de distracție, restaurantelor, companiilor de asigurare, instituțiilor si autoritaților publice cu competențe in sectorul turistic atât din Republica Moldova, cat și de peste hotare.
TTRM se va desfăşura în perioada 26 februarie - 01 martie 2015, în centru orașului Chișinău, în incinta Palatului Republicii, str. Maria Cebotari 16, locație ce a servit drept sediu temporar al Parlamentului Republicii Moldova, în perioada 2009-2014.
Târgul de Turism al Republicii Moldova, este platforma care reunește participanții tuturor domeniilor pieței turismului orientați spre dezvoltarea relațiilor B2B și B2C.
Acest evenimet este punctul de plecare al sezonului turistic din anul 2015 și se va desfăşura sub sloganul ”O VACANȚĂ DE POVESTE - DOAR 1 EURO PLĂTEȘTE”, în cadrul căruia participanții vor avea posibilitatea de a-și expune și vinde totalitatea celor mai avantajoase oferte din domeniul turistic, cu oferte speciale ce vor începe de la doar 1 euro.
Târgul de Turism al Republicii Moldova, va fi însoţit de un program de afaceri variat, care va include: seminare, work shop-uri, mese rotunde etc., pe cele mai actuale teme din domeniul businessului turistic și care presupune întîlniri de afaceri cu specialisti din domeniu și consumatorii potențiali.
Urmare celor expuse, vă invităm să participaţi la evenimentul organizat de Federația de Promovare a Turismului din Moldova - Târgul de Turism al Republicii Moldova. Pachetul minim de participare a Companiei Dumneavoastră, îl găsiți pe portalul www.targuldeturism.com.

Foto1

Program
COMPARTIMENTE TEMATICE
- Organizații de turism;
- Organizații internaționale de turism;
- Oficii naționale de turism;
- Operatori și agenți de turism;
- Vacanța de plaja. Croaziere. Turism de schi;
- Turism de afaceri. Turism de învățământ. Tururi excursional;
- Tururi religioase. Turismul ecologice. Vânătoare și pescuit;
- Turismul medical;
- Cazare;
- Hoteluri si lanturi hoteliere;
- Apartamente și vile;
- Pensiuni și Baze de odihnă;
- Servicii turistice conexe;
- Asigurări. Servicii bancare și financiare;
- Vânzarea produselor turistice (pachete de servicii turistice/servicii turistice separat);
- Servicii juridice. Consulting. Vânzarea biletelor;
- Proprietate în străinătate;
- Servicii de transport;
- Linii aeriene/Aeroporturi;
- Închirieri auto;
- Companiile de autobuze;
- Transport feroviar;
- Atracții și Divertisment;
- Muzee și monumente istorice. Rezervații;
- Tehnologii informaționale;
- Surse informaționale;
- Ediții pentru specialiștii din domeniul turismului;
- Internet resurse. Ghiduri.
Targul de Turism al Republicii Moldova, ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Republica Moldova, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.
Noutatea acestui targ va fi posibilitatea de a cumpara sau rezerva ofertele chiar in timpul targului cu reduceri de pana la 50%. Pe langa elementul B2C, Targul de Turism al Republicii Moldova are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

22

De asemenea, Targul de Turism al Republicii Moldova, contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Republica Moldova, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Astfel, in cadrul acestei editii, vor avea loc manifestari conexe organizate de Federatia de Promovare a Turismului din Moldova si partenerii acestui targ.

Pentru a procura bilete: iTicket.md

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *