Tatiana Heghea – I’m yours

Tatiana Heghea – I’m yours

Renumita interpreta - Tatiana Heghea a lansat piesa sa noua «I’m yours». Tatiana a povestit portalului nostru despre planurile sale de promovare a piesei, care va fi lansata in curind pentru auditoriul european. Si a felicitat toti cititorii cu prilejul  Sarbatorilor de iarna.


Tatiana Heghea, interpreta

1)

I’m yours - este o piesa scrisa pentru mine, special pentru auditoriul european. Insa am crezut ca piesa o sa prinda viata si la noi. Am apelat la talentatul Andrei Tostogan, pentru a magnifica aranjamentul. Muzica si textul au fost create de David Daires, cu echipa caruia am si pornit un mare proiect pentru tarile de rasarit. Insa pina la urma pe linga varianta in limba engleza a aparut si varianta in limba rusa, textul a fost realizat de o poetesa de exceptie - Radmila Popovici Paraschiv. Dupa ce vom lansa varianta rusa, vom apela catre public pentru alegerea piesei pentru videoclip.

Tinind cont ca suntem in pragul sarbatorilor de iarna, cu echipa mea am planuri pentru a crea neaparat un colind frumos ce v-a reda starea magica in cuplu. 

Cititorilor portalului moldova-today.com le doresc sfintile sarbatori, sa-i gaseasca pe linga cei dragi, iar Noul An sa-i aduca inspiratie si elan de munca. Pentru ca doar asa Moldova de astazi o vom face Moldova de maine. La Multi Ani!

2) 3)

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *