Suflet de Copil

Suflet de Copil

Un copil, un dar de la Dumnezeu! Mă întristez de mila copiilor bolnavi, celor nevoiași și lipsiți de părinți, atunci când văd lacrimi pe chipul acestora.

Foto 1

 

Febra Acțiunilor de Caritate cu scopul de a ajuta un copil își face tot mai mult loc și la noi, și este una salutabilă. Ne provoacă să fim mai buni, mai generoși, mai omenoși. Este asemeni unui duș rece care-ți ușurează sufletul mai mult decât o spovedanie, căci dar din dar, rai se face!
Pe o notă mai optimistă!

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Sunt și copii fericiți, soarta cărora le-a zîmbit mai mult și fericirea cărora nu le-a fost umbrită, trăind din plin enigma copilăriei.

Fiecare om e un copil incurabil în suflet ce-și retrăiește copilăria prin prisma copilului său, a zâmbetului lui, prin fiecare atingere.
“Ziua Copiilor” e o sărbătoare magică! În acest an, ea a bătut la ușă mai devreme și a pătruns în casă cu-o aromă de mai, cu nuanțe calde și fresh, cu mult zâmbet și veselie.

Foto 5

A fost grăbită, cu un gust “Mai Dulce”, grație echipei Codobelc și K Lumea, cu soare scăldat de ploi, sub umbrela Feliciei Optic Centru, a oamenilor frumoși la chip și la suflet, celor care pun accent pe valori, pe copii.

Foto 6

Copilaria e divină, fără de griji, cu multă caldură și dragoste sinceră. Universul ei e comun pentru toți, ștergeți orice urmă de lacrimă de pe chipul unui copil!

Foto 7

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *