Combinația unor fructe pot duce la consecințe grave

Combinația unor fructe pot duce la consecințe grave

 

Chiar dacă fructele au beneficii uriaşe pentru corp, unele combinaţii pot fi fatale.

Există studii care spun că pot provoca discomfort la adulţi şi pot produce decesul la copii. Aminteşte-ţi să nu mai combini niciodată aşa ceva.

1. Banană şi budincă – La adulţi produce balonare şi probleme cu stomacul iar la copiii mici poate fi fatală.

2. Morcovi şi portocală – Consumul celor două duce la arsuri, secreţie excesivă de bilă şi dureri în piept, precum şi la probleme ale sistemului renal.

3. Ananas şi lapte – Bromelaina din ananas face ca organismul să fie intoxicat în combinaţie cu laptele. Vei simţi ameţeli, gaze, dureri de cap, dureri de stomac şi diaree. La copii poate fi fatal.

4. Papaya şi lămâie – Duce la dezvoltarea anemiei şi la probleme cu hemoglobină. Nu da această combinaţie niciodată la copii.

5. Lapte şi portocale – Portocalele fac ca stomacul tău să nu mai poată procesa amidonul din cereale. În plus, sucul de lămâie şi laptele se digera greu, mai ales la copii.

6. Fructe şi legume – Din moment ce fructele au mai mult zahăr, legumele nu pot fi digerate în mod corespunzător. Fructele rămân mai mult în stomac, fermentează şi produc mai multe toxine, ducând la dureri de cap, dureri de stomac, diaree şi infecţii.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *