La Chișinău a fost prezentat un nou plan reabilitarea infrastructurii de transport

La Chișinău a fost prezentat un nou plan reabilitarea infrastructurii de transport

 

Noi tehnologii în reabilitarea, consolidarea și protecția infrastructurii de transport au fost prezentate la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.

„Sunt informații utile pentru constructorii ce realizează proiecte în localitățile țării. E vorba de noi tehnologii în reabilitarea  podurilor, structurilor marine și portuare, infrastructura aeroportuară, clădirilor, inclusiv a fațadelor. De asemenea,  sunt prezentate metode noi de impermeabilizare a acoperișurilor. Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor susține și promovează noile tehnologii, echipamente, aparate, maşini, mecanisme performante şi noi materiale de construcție ce asigură calitate înaltă la standarde europene și, bineînțeles, la costuri accesibile utilizatorului din țara noastră”, a subliniat viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Anatolie Zolotcov, în discursul de deschidere a evenimentului.

În cadrul discuțiilor, producătorii străini au vorbit despre noi metode pentru determinarea clasei betonului și a contaminării acestuia. Ei au menționat că dețin diferite teste pentru evaluarea betonului și prezintă soluții performante comparativ cu tehnicile clasice de diagnoză.

La masa rotundă au participat arhitecți, proiectanți, constructori, producători de materiale de construcție din țara noastră, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *