Moldova in Progres

Moldova in Progres

Revista “Moldova in Progres” se anunta drept o platforma de promovare activa a valorilor economice, culturale, de educatie si colaborare .

Este proiectul prin care se vede acea deschidere sincera spre Europa.

Foto 1

“Moldova in Progres”  iti ofera spatiul prezentarii proiectelor de success din economie, descrierii unor modele economice preponderent italiene care s-ar potrivi mediului de afaceri din Republica Moldova, este intermediarul de milte ori obligatoriu in incercarea de a stabili o relatie intre oameni de business, intre orase si regiuni. Revista va fi un activ purtator de mesaje pentru cetatenii Republicii Moldova stabiliti in Italia, fie ca aceste mesaje vin de la simplul cetatean, fie ca au drept punct de pornire tribunele guvernamentale, ale institutiilor statului, ale presonalitatilor de aici. Vom fi promotorii adevarului neinterpretat.

Foto 2 Foto 3

Principalele domenii reflectate in rubrici fie cu carater permanent, fie ocazionale: 1) Editorial, 2) Economie,  3) Ministre, 4) Societate,  5) Agricultura,  6) Camera de comert,  7) BRD, 8) Diaspora, 9) Turism, 10) Turism, 11) Medicina, 12) Viata oraselor, 13) Opinia cititorului, 15) Moda, 16) Sport, 17) Copilaria.md, 18) Italia, 19) Modele de colaborare, 20) Impresii de calatorie, 21) Hotel & Restaurant, 22) Moldova din Italia, 23) Italia din Moldova, 24) Lectia de italiana, 25) Lectia de romana.

Foto 4

Revista va fi un activ purtător de mesaje pentru cetăţenii Republicii Moldova stabiliţi în Italia, fie că aceste mesaje vin de la simplul cetăţean, fie că au drept punct de pornire tribunele guvernamentale, ale instituţiior statului, ale presonalităţilor de aici.

Foto 5 Foto 7

Referitor la amplasarea publicitatii apelati: 069-108-708; 076-725-790

Foto 8

www.moldovainprogres.com

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *