Sute de polițiști au venit în ajutor pentru a lichida consecințele ninsorii

Sute de polițiști au venit în ajutor pentru a lichida consecințele ninsorii

 

Polițiștii din toată țara s-au mobilizat masiv pentru a lichida consecințele ninsorii abundente care a făcut ravagii în ultimele 24 de ore.

Oamenii legii sunt implicați în deszăpezirea drumurilor, la deblocarea mașinilor din nămeți și la curățarea carosabilului de ramurile rupte a copacilor.

„Polițiștii acționează pentru prevenirea și gestionarea evenimentelor negative rezultate din înrăutățirea vremii, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice.Pentru a evita situațiile de risc, înzăpezire, blocare, îngheț, Poliția recomandă tuturor cetățenilor să nu pornească la drum.

În aceste condiții, fiind declarată stare de urgență, Poliția îndeamnă cetățenii să-și mențină calmul, să nu părăsească domiciliul decât în situații de strictă necesitate și să fie atenți la traversarea drumului din cauza căderilor de copaci și firelor de înaltă tensiune”, transmite IGP.

Reamintim că Premierul Pavel Filip a cerut MAI, dar și tuturor instituțiilor responsabile să ia măsuri urgente în privința situației create. În acest sens a fost formată și o celulă de criză care funcționează în regim de urgență.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *